Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Yoga Groothandel

Waar yoga oefeningen als vanouds gedaan kunnen worden zonder hulpmiddelen zijn deze hedendaags eigenlijk niet meer weg te denken van een goede yoga sessie. Alleen een yoga matje ter illustratie is eigenlijk al onmisbaar om ultiem te ontspannen en zen te worden, want dat kan nogal lastig zijn op een vuile en of harden vloer. Yoga spullen kunnen duur zijn en de yoga markt is een grote groeiende markt. Een markt waar zeker kansen liggen! Wij van Andriez Groothandel willen u helpen deze kansen aan te grijpen door yoga attributen tegen groothandel prijzen te leveren.
Wij bieden yoga atributen zoals matjes, ballen, elastieken, blokken en meer aan tegen een vaste en zeer scherpe prijs. Om hiermee een eigen voorraad om te bouwen of om deze items direct te dropshippen. Hierdoor is uw eigen winkel snel gevuld zonder eigen voorraad en order fulfilment werk en kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is, zoals marketing. Aanmelden is volledig gratis en er zijn geen maandelijkse kosten verbonden aan een aansluiting bij Andriez groothandel. Dit is dan ook de rede dat vele Nederlandse bedrijven zich al aangesloten hebben bij ons.
Ons grote aanbod producten is naar alle waarschijnlijkheid voldoende om aan uw yoga groothandel wensen te voldoen. Mocht dit echter niet zo zijn staan wij altijd open voor verzoeken. Zo is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een extra grote partij of speciale items te laten inkopen door ons, om zo aan uw inkoopbehoefte te voldoen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u voor een facebook campagne opzoek bent naar een bepaald product in een grote hoeveelheid. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen voor een mooie samenwerking.

Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Andriez.com
Onderdeel van Andries B.V.

Onze andere webwinkels

RitswinkelKinwohStempelaar
startaggifttext-align-justify