Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Stoffen Groothandel
Een zacht materiaal dat ieder mens en dier behaagt. Zoals al naar voren kwam in het Monkey Love Experiments van Harry F. Harlow kunnen stoffen een erg belangrijke rol spelen in een gevoel van veiligheid en liefde bij zowel mensen als dieren. Stoffen kunnen diepe psychologische invloed hebben zonder dat u zich hiervan bewust bent. Duidelijk mag zijn dat stoffen kunnen zorgen voor aankleding en u kunnen helpen bepaalde uitingen te doen, maar stoffen zijn zo veel meer dan dat. Wij van Andriez besteden dan ook de meest extreme precisie mogelijk aan het selecteren van onze stoffen, wat exact de rede is waarom u bij ons uw stoffen zou moeten aanschaffen.

Ons aanbod
Met extreme aandacht voor detail is ons aanbod samengesteld. Bij ons vind u unieke stoffen gebruikt door de grootste mode-ontwerpers van de wereld. Reflecterende, transparante, textuur, kurk en nog veel meer stoffen zijn opgenomen in ons unieke aanbod. Naast deze gekke stoffen vindt u uiteraard ook alle traditionele stoffen welke u bij een stoffenwinkel zou verwachten. Uiteraard in vele prachtige kleuren en van de hoogste kwaliteit.

Wij importeren onze stoffen direct vanuit Europa, Amerika en Azië en hebben hiervoor unieke samenwerkingen gecreëerd met producenten. Onze stoffen zijn zowel voor klein- als grootverbruik verkrijgbaar en zijn uiteraard scherp geprijsd. Maak kleding, stoffeer meubels of verkoop onze stoffen onbewerkt door. Alles is mogelijk. Daarnaast staan wij u graag bij in uw zoektocht naar een specifieke stof. Als u een eigen custom stof wilt met een eigen print is dit in overleg mogelijk. Daarnaast kunnen wij stoffen op verzoek voor u krijgen. Stuur ons gerust afbeeldingen of samples door en wij zullen ons best doen de door u gewenste stof te verkrijgen. Schroom niet en neem contact met ons op voor ons huidige aanbod en eventuele samenwerkingsmogelijkheden.

Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Andriez.com
Onderdeel van Andries B.V.

Onze andere webwinkels

RitswinkelKinwohStempelaar
startaggifttext-align-justify