Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Sieraden Groothandel

Uw specialist en vaste handelspartner in de sieradenmarkt. Schaf bij ons uw ringen, kettingen, armbanden, enkelbandjes en andere gerelateerde items aan zoals kralen, tegen een zeer scherpe prijs. Om in eigen voorraad te nemen of te dropshippen naar klanten.
De sieradenmarkt is een onwijs grote markt met een vrijwel onuitputbaar aanbod aan verschillende sieraden. Voor startende ondernemers soms niet te overzien en onmogelijk om allemaal op voorraad te houden. Een groothandel welke dropshipping opties aanbied is voor vele dan ook van toegevoegde waarde. Bij ons heeft u geen minimale orderwaarde en dropshipping is mogelijk. Meld u gratis aan en krijg toegang tot ons volledige aanbod sieraden, maar ook onderdelen. Vele types en merken beschikbaar. Alle maten, kleuren, materialen en vormen. Geschikt voor jong en oud, man en vrouw en voor elk budget.
Wij importeren onze sieraden en onderdelen direct vanaf grote producenten in Europa, Amerika en Azië en garanderen u hierdoor de beste producten voor de laagste prijs, om zo als ondernemer een flinke marge te kunnen pakken op deze populaire en grote productcategorie.

Naast onderdelen verkopen wij ook gespecializeerd gereedschap en staan wij open voor verzoeken. Zowel inkoop als verkoop verzoeken. Wilt u zich aanmelden, heeft u een vraag, of ziet u een samenwerking zitten, neem dan contact met ons op!

Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Andriez.com
Onderdeel van Andries B.V.

Onze andere webwinkels

RitswinkelKinwohStempelaar
startaggifttext-align-justify