Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Andriez Groothandel

Kerstdecoratie Groothandel

Naar onze mening de leukste tijd van het jaar, kerst! Het kan niet vroeg genoeg beginnen, decoratie inkopen, de boom opzetten, kerstkaarten versturen en het liefst de boom laten staan tot aan oudjaar. Naast dat deze tijd persoonlijk erg leuk is bieden de december maanden voor vele ondernemers kansen. Bijvoorbeeld in de decoratie en cadeau branche. De afzet in deze maanden is namelijk aanzienlijk hoger dan de rest van het jaar. Waar liggen alleen de kansen als ondernemer dan? Dat is waar wij van Andriez Groothandel om de hoek komen. Bij ons koopt u kerstdecoratie tegen een lage prijs in grote en kleine aantallen, om in eigen voorraad te houden of te dropshippen naar klanten. Om zo met de december maanden een extra graantje mee te pikken van de kerst decoratie gekte.

Het is misschien interessant om verder te duiken in ons aanbod. Wat kunt u verwachten als u uw bedrijf aanmeld bij Andriez Groothandel om kerstdecoratie aan te schaffen? Uiteraard kunt u de standaard kerst items verwachten zoals kerstmannen, kerstballen, kerstbomen en andere standaard kerst prullaria. Naast deze items hebben wij ook uniekere items zoals kersthuisjes, kerst decoratie poppetjes en kerst cadeautjes.

Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod kerst decoratie items, schroom dan niet om u aan te melden of contact met ons op te nemen en zo toegang te krijgen tot ons exclusieve aanbod. Een aanbod dat volledig uniek is, van hoge kwaliteit en in vele gevallen nog goedkoper is dan chinese groothandels zoals Wish en Aliexpress.

Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Andriez.com
Onderdeel van Andries B.V.

Onze andere webwinkels

RitswinkelKinwohStempelaar
startaggifttext-align-justify