Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Groothandel Woonaccessoires
Een van de populairste productcategorieën moet wel de categorie woonaccessoires zijn. Zoals sommige mannen misschien al wel verwachten. Winkels als de Action, Blokker, Fonq en de Xenos draaien er vrijwel volledig op en behoren tot de grootste winkels van ons land. Gesteld zou dan ook wel kunnen worden dat woonaccessoires een goede branche zijn om als ondernemer in te stappen, maar hoe?

Andriez groothandel is naar onze mening de perfecte woonaccessoires groothandel voor startende en gevestigde ondernemers. Wij hebben een zeer breed aanbod unieke woonaccessoires van hoge kwaliteit tegen een onwijs scherpe prijs. Waarmee u uw fysieke winkel kunt vullen of webwinkel, met eigen voorraad of via dropshipping direct onze producten kunt verzenden naar uw klanten vanaf ons magazijn. Onze producten op voorraad hebben een levertijd van maar 1 tot 3 werkdagen en worden zorgvuldig verzonden via DHL en PostNL.

Als groothandel woonaccessoires specialist bieden wij kleine producten aan zoals onderzetters en ladeknopjes, maar ook grotere items zoals meubels. Daarnaast staan wij altijd open voor een uitbreiding van ons aanbod. Bent u voor een Facebook campagne opzoek naar een grote hoeveelheid van een specifiek product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een zeer scherp inkoopaanbod. Daarnaast is het altijd mogelijk te onderhandelen over de distributie van uw eigen product via ons woonaccessoires groothandel netwerk. Om zo bijvoorbeeld woonaccessoires dropshipping ondernemers te bereiken of andere ondernemers.

Onze diensten zijn uniek in Nederland en de rest van de wereld. Met een hele specifieke focus op u als klant bieden wij het beste dat u van een groothandel mag verwachten, zonder opstart- of maandelijkse kosten. Via onze kant-en-klare api's laad u onze producten direct in in uw systeem en synchroniseert u live onze voorraad. Daarnaast hebben wij geen minimale afnamen en staat onze relatie hoog in het vaandel!

Geen minimale orderwaarde

Dropshipping mogelijkheden

Groot aanbod van hoge kwaliteit

Andriez.com
Onderdeel van Andries B.V.

Onze andere webwinkels

RitswinkelKinwohStempelaar
startaggifttext-align-justify